HuidTherapeutisch Centrum Breda

Voor behandeling, preventie, voorlichting & huidadvies

Laserbehandeling fractional

Rimpelbehandelingen en huidverjonging zonder plastische chirurgie, operatie, injectables en lange herstelperiode. Na een fractional laserbehandeling met de 10.600 Nm laser heeft men over het algemeen een hersteltijd van 4 tot 6 dagen. De fractional laser is een nieuw systeem gebaseerd op de geavanceerde lasertechnologie.

Met de gefractioneerde laser wordt over het te behandelen gebied een gelijkmatig patroon van gaatjes in de huid gemaakt. Dit gelijkmatige karakter is van belang om een mooi egaal resultaat te behalen.

Deze kleine gaatjes genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen.
Tijdens het genezingsproces worden zowel de opperhuid als het bindweefsel in de lederhuid vernieuwd. De huid krijgt daardoor haar volle, vitale uitstraling weer terug. Na een Fractional laser behandeling kan enige zwelling en roodheid (erytheem) van de huid ontstaan die vrij snel weer verdwijnt.
Er ontstaan kleine korstjes die er na 2 tot 5 dagen vanzelf afvallen. 
De alledaagse dingen kun je gewoon doen. In overleg met de huidtherapeut mag je na de behandeling of de volgende dag make-up of camouflage aanbrengen.

De volgende huidaandoeningen kunnen met de fractional laser worden behandeld

Behalve het gezicht kan ook de rest van het lichaam behandeld worden. Daarnaast kunnen littekens (o.a. als gevolg van acné) minder diep en daardoor minder zichtbaar gemaakt worden.

Intakegesprek (consult)

Voor de behandeling is een consult altijd noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief uitgevoerd kan worden. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

gratis gesprek huidtherapeut breda

Contactformulier

* Verplicht invulveld

Geef je reactie op deze behandeling

Wij waarderen het als je hier je reactie op onze behandeling(en) achterlaat.

Laatste reviews op deze behandeling

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste die een beoordeling geeft op deze behandeling.

Alle beoordelingen lezen?

Scroll naar boven