HuidTherapeutisch Centrum Breda

Voor behandeling, preventie, voorlichting & huidadvies

Skinboosters

RRS-Inject® Skinboosters

Skinboosters zijn behandelingen waarbij door middel van oppervlakkige injecties werkzame stoffen in de huid worden aangebracht. Natuurlijk hyaluronzuur is de basis van diverse RRS-Inject® skinboosters in combinatie met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren, die de huid hydrateren, voeden en verstevigen. Voor verschillende indicaties bestaan specifieke skinboosters. Niet alleen voor het gezicht, maar ook voor hals, decolleté en het haar.

  • Droge, arme, vale huid
  • Huid met volumeverlies
  • Slappe huid
  • Pigmentvlekken gelaat
  • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
  • Haarverlies

De behandeling

Tijdens de Skinbooster behandeling worden er werkzame stoffen de huid ingebracht door middel van microneedling. Dit voelt aan als prikjes in de huid en is niet geheel pijnloos. Het zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Hiermee krijgt de huid een enorme boost en wordt de huid sterker, soepeler en egaler van kleur.

Plan een gratis consult

gratis gesprek huidtherapeut breda

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren over jouw huid door een huidtherapeut. Bel 076 5201180 of vul het formulier in.

* Verplicht invulveld

Direct na de behandeling

Na de behandeling kan de huid er roze/rood uitzien en warm aanvoelen. De warmte zal enkele uren na de behandeling afnemen, maar de roodheid kan enkele dagen aanhouden. Er kan sprake zijn van schilfering en lichte korstvorming. Na één tot twee weken laten de eventuele korstjes vanzelf los.

De huid is na de behandeling kwetsbaar. Dit betekent dat je tot 48 uur na de behandeling voorzichtig moet zijn met de sauna, heet douchen en baden. Gedurende 4-6 weken gebruik je de bijbehorende producten die op jouw huidprobleem zijn afgestemd. De huid moet elke dag beschermd worden met de bijbehorende zonbescherming.

skinbooster behandeling ogen en gelaat

Veelgestelde vragen

Wat is het resultaat?

Na een aantal behandelingen ziet u dat de structuur, stevigheid en elasticiteit van de huid zal verbeteren. De teint wordt egaler.

Hoe vaak moet ik terugkomen voor de behandelingen?

De behandelingen worden gedaan in kuurverband. Afhankelijk van de indicatie betekent dat tussen de 4 en 6 behandelingen met een interval van 1 of 2 weken. De behandeling kan ook gecombineerd worden met een peeling. Om de behandeling te ondersteunen, gebruik je thuis bijbehorende crèmes of serums die het resultaat van de behandeling versterken.

Wat zijn de kosten?

Hieronder een overzicht van prijzen van de standaard kuren:

Skinbooster voor het gelaat

Kuur van 4 behandelingen € 725,-
inclusief producten
Losse behandeling € 195,-

Skinbooster voor de ogen

Kuur van 4 behandelingen € 485,-
inclusief oogserum
Losse behandeling € 135,-

Intakegesprek (consult)

Voor de behandeling is een consult altijd noodzakelijk. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Er zal met je besproken worden welke behandelmogelijkheden en producten het meest geschikt zijn voor jouw huid.

Geef je reactie op deze behandeling

Wij waarderen het als je hier je reactie op onze behandeling(en) achterlaat.

Reviews op deze behandeling

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste die een beoordeling geeft.

Scroll naar top