Blog

Stralend de zon in

Deel dit bericht:

De vakantiestroom komt langzaam op gang, iedereen is er op een gegeven moment aan toe om lekker de boel de boel te laten en te gaan ontspannen. Stress, airco, binnen zitten, het zijn allemaal ‘ingrediënten’ voor een doffe matte huid. Terwijl we natuurlijk niet alleen stralend van vakantie terug willen komen, maar ook stralend op vakantie willen gaan.

De behandeling met de Herbal Enzyme Prep Peeling van Obagi kan je daar bij helpen. Het is een geweldige reinigende behandeling, waarbij de huid op zachte wijze wordt ontdaan van dode huidcellen. Hiernaast zorgen de fruitextracten van papaya en pineapple voor een verhelderend effect. Het kamille extract werkt verzachtend en ontstekingswerend, daarnaast zorgt de aloë vera gel voor kalmering en hydratering van de huid.

Na deze Herbal Enzyme Prep Peeling, wordt het Sulfur Masque aangebracht. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat dit masker Sulfur. Het ingrediënt dat zorgt voor vermindering van talg en zorgt voor kalmering. Het masker bevat eveneens Kaolin, wat een ontgiftende klei is. Kortom, deze behandeling is een ware oppepper voor de vermoeide huid!

Martine Verdaasdonk-Peters
HuidTherapeutisch Centrum Breda

Scroll naar boven