Nieuwsbericht

Acne-behandeling-breda-etten-leur

Behandeling acne

Deel dit bericht:

Het Complexion Clearing Program is een kit speciaal voor de acnegevoelige huid. Deze kost € 158,- en is ideaal om mee te starten als je geen ervaring hebt met de producten van ZO Skin Health. De kit bevat effectieve producten die verstopte poriën, mee-eters, puistjes en ontstekingen behandelen. Daarnaast zorgen de producten ervoor dat er minder kans is op uitbraken van acne.

De kit bevat de volgende producten:

 • Exfoliating Cleanser (€ 42,95)
  Deze reiniger gebruik je in de ochtend en avond. Het zorgt ervoor dat de talgproductie minder wordt en houdt de huid goed schoon. Daarnaast bevat het jojobabolletjes die de huid hydrateren en verzachten.
 • Exfoliating Polish (€ 71,95)
  Dit is een scrub die kleine magnesiumkristallen bevat. Deze verwijderen de dode huidcellen en voorkomen zo verstopte poriën. Doordat de bovenste huidlaag iets dunner wordt gemaakt, kunnen andere producten beter in de huid trekken.
 • Complexion Renewal Pads (€ 53,95)
  De pads verwijderen overmatig talg en zorgen ervoor dat uitbraken van acne sterk verminderen. Daarnaast verzacht en kalmeert het de geïrriteerde huid.
 • Sulfur Masque ( €49,95)
  Het masker reinigt de poriën, waardoor acne vermindert. Verder zorgt het ervoor dat de huid gezuiverd, gekalmeerd en verzorgd wordt. Het mag 2 tot 3 keer per week op het gehele gezicht gebruikt worden. Je wast het dan na 10 minuten af. Het masker mag ook plaatselijk aangebracht worden op ontstekingen. In dat geval mag het de hele nacht blijven zitten.

Elvie Peters
HuidTherapeutisch Centrum Breda

Scroll naar boven