HuidTherapeutisch Centrum Breda

Voor behandeling, preventie, voorlichting & huidadvies

Laserbehandeling ontharen

Verwijder langdurig ongewenste haargroei

Laserontharing is een populaire behandeling om overbeharing te verwijderen. Het verwijdert ongewenste haargroei langdurig. Niet meer harsen of scheren. Geen last meer van ingegroeide haren en ontstekingen.
Bij het verwijderen van ongewenste haren met laser is het van belang dat vooraf goed wordt beoordeeld of de huid en haren geschikt zijn voor deze methode. Dit is afhankelijk van haardikte, haarkleur en huidtype. Laser heeft het meeste effect in donker pigment, dus donkere beharing.

Blonde, grijze en rode haren kunnen niet behandeld worden door middel van laser, evenals haren die te dun zijn, zoals donsbeharing. Deze haren komen eventueel wel in aanmerking voor elektrisch epileren. Tijdens het eerste consult zal dit met je besproken worden.

Plan een gratis consult

gratis-huidadvies-huidtherapeut-breda-htc

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren over jouw huid door een huidtherapeut.

* Verplicht invulveld

Hoe werkt laserontharing

Haren kennen drie verschillende groeifasen: de groei-, de overgangs- 
en de rustfase. De haren in de groeifase reageren het beste op de 
behandeling met laser, omdat de haarwortel in de groeifase veel 
pigment bevat.

De energie van de laser wordt in het pigment van de groeiende haar omgezet in warmte. Hierdoor wordt de haarwortel zodanig aangetast dat er geen nieuwe haar meer kan groeien. Omdat de laser zich richt op pigment mag de huid tijdens de behandeling niet zongebruind zijn en dien je dus de zon 6 weken vóór en 6 weken ná de behandeling te mijden!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Bovenlip

€ 75,00 per behandeling

Oksels

€ 110,00 per behandeling

Bikinilijn (klein)

€ 130,00 per behandeling

Bikinilijn (groot)

€ 165,00 per behandeling

Onderbenen

€ 225,00 per behandeling

Hoe vaak moet ik komen voor behandelingen?

Afhankelijk van de locatie op het lichaam zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6-8 weken.

Verantwoord behandelen

Wij hechten een groot belang aan het verantwoord werken. In de praktijk wordt volgens een streng protocol gewerkt. Alle behandelaars in de praktijk hebben een HBO-opleiding huidtherapie afgerond en zijn B.I.G.-geregistreerd.

Intakegesprek (consult)

Voor de behandeling is een consult altijd noodzakelijk. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Er zal met je besproken worden welke behandelmogelijkheden en producten het meest geschikt zijn voor jouw huid.

Geef je reactie op deze behandeling

Wij waarderen het als je hier je reactie op onze behandeling(en) achterlaat.

Reviews op deze behandeling

Super behandeling en eerlijk&deskundig personeel

5,0 score
27 november 2020

Inmiddels heb ik nu 2 laserbehandelingen gehad voor mijn onderbenen en de stoppels komen nu al amper terug. Laatste behandeling is drie weken geleden. Ik ben er echt verbaasd over. Wat ik ook erg goed vind is dat het personeel eerlijk is. Ze adviseren je echt het juiste.

Sara

Prima behandeling en deskundig personeel

5,0 score
20 november 2020

Inmiddels 2 laserbehandelingen van de benen gehad door deskundig personeel. Denk dat er nog een derde behandeling nodig is voor optimaal resultaat

Marjolein v. O
Scroll naar top
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u akkoord gaat.