HuidTherapeutisch Centrum Breda

Voor behandeling, preventie, voorlichting & huidadvies

Reviews

Benieuwd hoe onze klanten de behandelingen en HTC ervaren? Lees hieronder de reviews.

Professioneel en vakkundig, goed resultaat

Rated 5,0 out of 5
3 november 2023

Fijne begeleiding en uitleg, zeer goed resultaat!

Anniek

Zeer professioneel / vakkundig topteam 😃👍

Rated 5,0 out of 5
6 november 2022

Mijn moeder en ik, (beiden getroffen door borstkanker) komen wekelijks bij HTC (al tientallen jaren met veel genoegen) voor een behandeling ( manuele lymfedrainage). De behandelingen uitgevoerd door dit zeer professionele en vakkundige team 👍 geeft bijzonder veel verlichting (zowel fysiek als mentaal 😀). Wij zijn erg blij en dankbaar met dit Topteam!

Anita en moedertje

Pijnverlichting bij lipoedeem

Rated 5,0 out of 5
31 oktober 2022

Al 5 jaar kom ik graag bij het HTC, de endermologie behandelingen helpen mij klachten te verminderen met lipoedeem. Het lpg apparaat verlicht mijn zware benen. Het grootste effect is voor mij de pijn verlichting die behaald wordt na elke behandeling. De praktijk is altijd een fijne plek om te komen, schoon en gastvrij. De meiden van htc staan altijd voor je klaar met de liefste zorg.

Eline

Behandeling op maat bij chronische lymfoedeem

Rated 5,0 out of 5
25 oktober 2022

Ik ben al ongeveer 12 jaar onder behandeling voor lymfoedeem aan mijn arm na borstkanker.

In het begin had ik veel moeite met het feit dat de behandeling er niet voor zorgde dat het steeds beter ging met mijn arm. Dat was een moeilijk proces waar ik goed in ben begeleid door mijn toenmalige huidtherapeute. Nu heb ik de behandeling geïntegreerd in mijn weekprogramma en ik kan ook elke week op hetzelfde moment terecht. De huidtherapeute die mij nu voornamelijk behandelt geeft me het gevoel dat ik mag zijn wie ik ben. We hebben op een gelijkwaardige manier contact, wat betekent dat ze meedenkt over de dingen die ik tegen kom met mijn arm en niet zegt dat ik bepaalde dingen moet doen. Dit vind ik erg belangrijk om de behandeling vol te houden. De behandeling zelf gaat ook goed. Ik kan zelf aangeven waar ik het meeste last heb , maar inmiddels weet ze zelf ook waar de problemen kunnen zitten. De behandeling wordt met aandacht en respect uitgevoerd, wat ook weer helpt om het chronische karakter vol te houden. Ik heb zeker baat bij de behandeling. Alles wordt soepeler en het vocht wordt weer beter afgevoerd waardoor de zenuwpijn aan de binnenkant van mijn bovenarm binnen de perken blijft.

Af en toe word ik door iemand anders behandeld en ook zij werken op dezelfde manier. De sfeer is prettig met oog voor de client zonder dat je je patiënt hoeft te voelen.

Ik kan iedereen deze praktijk aanraden.

Marjon

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2022

Nog steeds na iedere vaatlaser behandeling een verbluffend resultaat. Altijd zeer tevreden. Fijne deskundige behandelaars en een zeer schone/steriele goed bereikbare praktijk. Een absolute aanrader voor alle behandelingen die zijn uitoefenen.

Mariska Bastiaansen

Microneedling

Rated 5,0 out of 5
30 augustus 2022

Goede en vooral effectieve microneedling behandeling gehad bij Jitske. Ondanks de roodheid (bij mij gemiddeld 5 dagen), is het resultaat echt super!

Margot

Bij HTC Breda ben je in goede handen

Rated 5,0 out of 5
30 augustus 2022

Mijn eerste jaar bij HTC Breda zit er op. Ik kwam binnen met stevige oedeem klachten vanwege een operatie voor borstkanker van jaren terug. Er werd duidelijk aangegeven dat het tijd zou kosten, maar dat de behandelingen uiteindelijk konden worden afgebouwd. Van 2x per week een afspraak zit ik nu op 1x per 4 weken en misschien kan dit interval ook nog verder opgerekt. De tijd zal het leren. Ik ben blij met Britt en haar team. Ze hebben mij uitstekend en deskundig geholpen.

Corien Plaisier

Fijne en behulpzame mensen

Rated 4,0 out of 5
15 augustus 2022

Ik krijg al een paar maanden laserbehandelingen voor het ontharen van oksels en bikinilijn. Ik word altijd goed geholpen en er wordt meegedacht met specifieke vragen of behoeftes. Ik ben vaak snel klaar en merk ook daadwerkelijk resultaat. Hopelijk zijn er niet veel behandelingen meer nodig om mijn huid ook op de lange termijn rust te kunnen geven zonder scheren of andere manieren van zelf ontharen.

Charlotte

Top

Rated 5,0 out of 5
21 juni 2022

Ik kom nu bijna een jaar bij Silke (en soms andere collega’s) voor oedeemtherapie en ik ben super tevreden. Er worden de juiste vragen gesteld, goed naar me geluisterd en met me meegedacht. Verder hangt er een prettige sfeer en is men kundig in hun vak. Hierdoor ben ik veel wijzer geworden over lipoedeem en helpt mij dit de juiste keuzes te maken in het omgaan met deze aandoening. Door de behandelingen heb ik verbetering in mijn klachten. Ik heb ook het gevoel dat Silke er alles aan blijft doen (en hierin creatief denkt) tot dat we echt het optimale resultaat hebben bereikt.

Melissa

Laserbehandelingen

Rated 5,0 out of 5
2 juni 2022

Ik ben nu 3 behandelingen gehad en ben super tevreden over hoe de afspraken verlopen! HTC komt haar woord na met de afspraken en ik word altijd op tijd geholpen. Heel erg aan te raden.

Emma Vermaat

Effectief

Rated 5,0 out of 5
25 mei 2022

Effectieve no-nonsense behandeling waardoor ik een stuk tevredener ben over mijn huid.

Renee Bastiaansen

Laserontharing rond mijn baha schroeven (gehoorhulp)

Rated 5,0 out of 5
13 mei 2022

Voor mij is het een hele fijne uitkomst dat door het laseren rond de schroeven de haartjes weggaan omdat met het opklikken van het gehoormiddel er geen haar meer tussen de schroef komt en ik hoef na de behandeling niet meer aan mensen te vragen of ze de haartjes weg willen knippen rond de schroeven dus alleen maar praktisch.

De behandeling is een beetje gevoelig maar zeker de moeite waard.

Ik zou willen dat ik het al veel eerder had gedaan, ik heb het mijn KNO arts laten zien en die wilt na de volgende behandeling foto’s maken van het resultaat.

Marcel Zwart

Super goed resultaat

Rated 5,0 out of 5
11 mei 2022

Het laseren van de oksels ging zeer snel en pijnloos. Na ongeveer 6 behandelingen was het totaal weg. Het team is zeer professioneel en zeer aardig. Zeker aan te bevelen !

Nanette

Good experience

Rated 5,0 out of 5
12 april 2022

The team is very careful and make the session as smooth as possible. Good explanations before and after the treatment.

Very positive after my first session.

Anne

Laserbehandeling ontharen gelaat

Rated 5,0 out of 5
21 maart 2022

Ik heb heel veel last van zwarte haartjes in mijn gezicht / gelaat en ik ben hiervoor meerdere keren behandeld. Ook al ben ik er nog niet geheel vanaf, zie ik wel dat het veel minder wordt. Pijnloos is het niet bij mij maar dit heb ik er wel voor over. De informatie die ik krijg bij iedere behandeling is helder en ze stellen je ook op je gemak.

Michelle

Na 7 behandelingen vrijwel haarloos (oksels/bikinilijn)

Rated 5,0 out of 5
1 maart 2022

Ik ben zeer tevreden over alle behandelingen die ik tot nu toe heb gehad bij HTC Breda. Ik was al langere tijd onder behandeling voor acne in mijn gezicht (met goede resultaten) en zodoende ook voor HTC gekozen toen ik besloot mijn oksels en bikini lijn blijven te willen ontharen. Na een goed intake gesprek was de verwachting 6 tot 8 behandelingen en nu na 7 behandelingen ben ik eigenlijk vrijwel haarloos. Voor iedereen die overweegt hetzelfde te doen, laat jezelf goed voorlichten en volg alle richtlijnen goed op (niet zonnen 6 weken voor/na de behandeling etc.) om het beste resultaat te krijgen. Uiteindelijke conclusie: meer dan tevreden en het is de investering echt waard.

Romi

Spider Naevi

Rated 5,0 out of 5
19 januari 2022

Ik ben erg tevreden over de behandeling!

Joshua

Super snel en niet pijnlijk

Rated 5,0 out of 5
5 januari 2022

Mijn eerste laser behandeling verliep heel goed. Ik vond het best even spannend maar werd gerustgesteld en kreeg goede uitleg. Het was niet pijnlijk en ik stond zo weer buiten.

Ingrid

Spider Neavi

Rated 5,0 out of 5
5 januari 2022

Bij de intake ben ik goed geholpen en is mij verteld wat ik kan verwachten van de behandeling en hoe effectief de behandeling is. Na één behandeling zag ik al een goed verschil. Als ik uitbehandeld ben en ik ooit nog iets heb kom ik zeker terug !

Jill

Prettige intake

Rated 5,0 out of 5
22 november 2021

De informatie tijdens de intake m.b.t. de mogelijkheden van laser ontharing was helder en duidelijk.

Ingrid

Snel en effectief

Rated 5,0 out of 5
20 oktober 2021

Vriendelijk, doortastend en professioneel.

Saskia

Goed resultaat

Rated 5,0 out of 5
17 september 2021

Hele goede resultaten na het laseren en een deskundig team!

Anoniem

Snel resultaat

Rated 5,0 out of 5
30 juni 2021

Vanaf de eerste behandeling zag ik al gelijk resultaat. Echt een aanrader!

Anoniem

Klantvriendelijk en deskundigheid

Rated 5,0 out of 5
15 juni 2021

Ik ben begonnen met het laseren van de haartjes van mijn bikinilijn in september 2020 dus ik heb het traject van dit gebied (raadzaam 8 behandelingen) er bijna op zitten. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de medewerkers kijken goed waar er nog haartjes staan tijdens de behandelingen en gaan voor optimaal resultaat. Ik heb aangegeven dat ik bij behandeling 4 van dit gebied ook wilde starten met de achterkant van mijn bovenbenen en dat werkt ook naar wens. Ik vind deze praktijk deskundig en de medewerkers zijn klantvriendelijk. Ik heb er een goed gevoel bij om mij binnen deze praktijk te laten laseren. 🙂

Inge

Zeer betrouwbaar en echt een aanrader

Rated 5,0 out of 5
8 april 2021

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen bij HTC Breda. Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte kliniek, kwam ik hier terecht. Al bij de eerste afspraak werd er goed besproken wat de behandeling inhoud en werd er zorgvuldig naar mijn wensen geluisterd. Zonder verwachting, had ik al na de eerste behandeling resultaat van de laser. De meiden werken zeer professioneel en stellen je direct op je gemak.

Ik kan het iedereen aanraden om een laser behandeling bij dit huid centrum te ondergaan.

Pauline

Doen zeg ik!

Rated 5,0 out of 5
2 april 2021

Wat een goede beslissing om mijn benen te laten laseren. Resultaat is echt merkbaar al na een paar behandelingen. De pijn valt reuze mee, daarom besloot ik toch ook bovenbenen meteen te laten doen. Dus voor wie twijfelt: doen! Je krijgt geen spijt. Personeel is deskundig. Ik ben blij dat ik ermee gestart ben.

Nanda

Na een keer al veel verschil

Rated 5,0 out of 5
23 maart 2021

Ik liep al een jaar met rode vlekken op m’n wangen en wist niet precies wat het was. Na het intakegesprek is mij duidelijk geworden wat het was en kon ik snel geholpen worden! Na een behandeling al enig verschil kunnen opmerken. Erg blij mee. Het ging ook heel snel!

Evi

Tevreden vanaf de eerste afspraak

Rated 5,0 out of 5
23 maart 2021

Op aanraden van een collega kwam ik hier terecht. En ben haar erg dankbaar voor die tip. Bij de intake krijg je eerlijke en duidelijke informatie. Het resultaat na de eerste behandeling was meer dan ik had verwacht.

Evita

Effectieve behandeling

Rated 5,0 out of 5
23 maart 2021

Heb de Easy Phen Very Light ondergaan. Goede voorlichting vooraf, prettige begeleiding en uitleg gedurende de behandeling en goede toelichting op de te gebruiken producten. Na de behandeling is er een tussentijdse controle op hoe het gaat, dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Michael

Prettige behandelingen

Rated 5,0 out of 5
23 maart 2021

Al een tijdje onder behandeling en iedere keer weer tevreden! Een ontspannen sfeer waarin je deskundig geholpen wordt!

Amber

Goed resultaat & deskundig advies

Rated 5,0 out of 5
19 maart 2021

Ik heb inmiddels meerdere laserbehandelingen gehad voor mijn gezicht met gewenst resultaat. Er wordt goed en eerlijk advies gegeven hoe om te gaan met je huid na de behandelingen. Naast het advies en de behandeling zijn de medewerkers laagdrempelig.. laserontharing is echt aan te raden bij het HTC.

Ingrid

Wat een uitkomst!

Rated 5,0 out of 5
18 maart 2021

Mocht je nog twijfelen of je het moet doen, dit is je teken! Het is je geld dubbel en dwars waard. Ze zijn vriendelijk, duidelijk en gaan netjes en zorgvuldig te werk. Echt top! Jaren eerder moeten laten doen.

Maartje

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
15 maart 2021

Zeer tevreden over de resultaten van het ontharen! Inmiddels heb ik vijf behandelingen gehad, met iedere keer meer resultaat. Het personeel is deskundig en eerlijk waardoor ik me op mijn gemak voel. Ik raad het htc Breda zeker aan!

Sanne

Goed

Rated 5,0 out of 5
8 maart 2021

Ik kom al jaren bij Britt voor elektrische epilatie.

Het lukt niet om de haartjes niet terug te laten komen maar ik ben blij met het onderhoud want de haartjes zijn wel dunner geworden gelukkig.

Dotje van Bavel

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
4 maart 2021

De endermologie behandelingen vind ik echt een aanrader!

Mijn lichaam is strakker en mooier geworden. Daarnaast stimuleert de behandeling de doorbloeding en voelt je lichaam ontspannen aan na de behandeling. Tijdens de behandeling kan het op sommige plaatsen van je lichaam, in mijn geval mijn binnenkant been, een beetje gevoelig aanvoelen als het apparaat er overheen gaat, maar dat mag de pret niet drukken want het resultaat is echt fantastisch!

Vooral nu de lente en zomer in zicht zijn, heb ik zin in het dragen van korte broeken en rokjes want mijn benen zijn zichtbaar mooier én cellulitis vrij geworden.

Dankjewel, Jitske en de rest van het professionele team. Ik ben zeer dankbaar en tevreden en ik vind deze behandeling echt een aanrader!

Odette

Beter dan ik ooit had verwacht!

Rated 5,0 out of 5
3 maart 2021

Bij mijn eerste consult waren mijn littekens erg dik, rood en duidelijk zichtbaar, en had ik eerlijk gezegd niet de hoop dat deze ooit nog weg zouden trekken. De therapeutes die mij gedurende mijn behandelingen gezien hebben zijn altijd erg vriendelijk en fijn in contact en letten goed op mijn grenzen wanneer de behandeling bijvoorbeeld pijnlijk was. De behandeling wordt indien nodig aangepast op mijn tempo en ik heb echt bijzonder goede resultaten geboekt dankzij de microneedling behandelingen die ik gehad heb. Er wordt ook goed geëvalueerd tussendoor zodat het litteken niet te veel behandeld wordt. Al met al zéér positieve ervaring. Mijn littekens zijn nu vlak en zo goed als kleurloos, bijna niet meer te zien en vrijwel geen last meer van!

Kim

Fijne behandeling!

Rated 5,0 out of 5
1 maart 2021

Ik heb ondertussen al een aantal behandelingen gehad en ik zie zeker resultaten. Het personeel is vriendelijk en stelt je op je gemak. Bovendien beginnen de behandelingen altijd op tijd!

Soheila

Prachtig resultaat

Rated 5,0 out of 5
26 februari 2021

Jaarlijks trakteer ik mijzelf op een TCA peeling met paincontrol. Therapeut Britt stelt je goed op je gemak, de sfeer is ontspannen en professioneel. De nazorg is uitstekend, wanneer je vragen hebt kun je die stellen, ze worden snel beantwoord. De behandeling zelf valt erg mee. Het voelt wat branderig aan, maar dat wordt grotendeels weggenomen door het post-peelmasker. Rond de derde dag begint de down-time (vervellen) daar moet je even rekening mee houden wat betreft afspraken buiten de deur. Daarna komt je huid weer glad, gezond en fris tevoorschijn ! Fijne lijntjes worden verzacht en pigmentvlekken verdwijnen. Het resultaat is iedere keer weer super mooi !

Mickey Visser

Aanrader: meteen effect en perfecte begeleiding

Rated 5,0 out of 5
24 februari 2021

Na de eerste sessie zag ik meteen resultaat. Meerdere sessies later is mijn haargroei flink afgenomen. Tijdens de behandeling is het contact met de behandelaren erg fijn. Ze stellen je erg op je gemak en houden veel rekening met je. Twijfel je nog, gewoon doen!

Esther

Fijne behandeling en deskundig personeel

Rated 5,0 out of 5
18 februari 2021

Ik heb nu voor het eerst een behandeling gehad. De behandeling was snel en vakkundig en het personeel stelt je op je gemak wat erg fijn is. Ik zou het iedereen kunnen aanraden hier je laserbehandeling te laten doen.

Julie

Deskundig geholpen

Rated 5,0 out of 5
3 december 2020

In rustige ontspannen sfeer, professioneel behandeld, erg blij mee.

Sjan

Super behandeling en eerlijk&deskundig personeel

Rated 5,0 out of 5
27 november 2020

Inmiddels heb ik nu 2 laserbehandelingen gehad voor mijn onderbenen en de stoppels komen nu al amper terug. Laatste behandeling is drie weken geleden. Ik ben er echt verbaasd over. Wat ik ook erg goed vind is dat het personeel eerlijk is. Ze adviseren je echt het juiste.

Sara

Prima behandeling en deskundig personeel

Rated 5,0 out of 5
20 november 2020

Inmiddels 2 laserbehandelingen van de benen gehad door deskundig personeel. Denk dat er nog een derde behandeling nodig is voor optimaal resultaat

Marjolein v. O

Fijne behandeling

Rated 5,0 out of 5
28 juni 2020

Erg prettig geholpen met goede resultaten.

Ingrid

Wil jij ook een review schrijven?

Scroll naar boven