Blog

Deel dit bericht

Blogs

huidbarriere

De huidbarrière

De huidbarrière verwijst naar de natuurlijke beschermende laag van de huid, die voorkomt dat schadelijke stoffen zoals bacteriën, virussen, allergenen en chemicaliën het lichaam binnendringen. ...
Anti-Pigment huidverzorging

Anti-Pigment huidverzorgingsproducten

Anti-Pigment huidverzorgingsproducten kunnen helpen ouderdomsvlekken, sproeten, donkere vlekken, melasma of andere verkleuringen op de huid te verminderen.
laserbehandeling-vaatjes-1

Ontdek de veelzijdigheid van de vaatlaser

De vaatlaser is een geavanceerd medisch hulpmiddel voor de behandeling van verschillende vaatafwijkingen. Deze gespecialiseerde laser werkt door zich te richten op specifieke bloedvaten in ...
pigmentvlekken wat kun je eraan doen

Last van pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zijn lokale ophopingen van donker pigment (melanine) in de huid, die vanaf de geboorte aanwezig kunnen zijn of gedurende het leven ontstaan.
manuele lymfdrainage bij lymfoedeem

Manuele lymfdrainage (MLD) en hulpmiddelen bij lymfoedeem

Met lymfoedeemklachten kun je in de huidtherapeutische praktijk terecht. Na een intakegesprek en het opstellen van een behandelplan wordt er gestart met behandelfase.
huidanalyse met de observ520

Een effectief behandelplan begint met de Observ520 huidscan

Benieuwd hoe jouw huidconditie is en weten hoe je jouw huid het beste kan verzorgen voor een stralende huid? Laat een huidscan maken.
acne en productgebruik

Acne en productgebruik

Acne komt veel voor, met name jongeren kunnen in meer of mindere mate last hebben van deze huidaandoening. Maar ook op latere leeftijd kan acne ...
vitamine c en zonbescherming

Vitamine C en zonbescherming

Vitamine C is een zeer sterk anti-oxidant. Het zorgt voor bescherming van je huid tegen invloeden van buitenaf zoals UV-straling en vrije radicalen.
behandeling cellulite

Cellulite

Cellulite Cellulite is een veel voorkomende huidaandoening bij met name vrouwen. Bij cellulite is het onderhuids vet- en bindweefsel niet gelijkmatig verdeelt, waardoor er putjes ...
medische endermologie

Hoe werkt medische endermologie®?

Medische endermologie (LPG®) wordt bij veel medische aspecten ingezet zoals bij littekens na operatie, oedeemklachten en liposuctie.
Scroll naar boven