HuidTherapeutisch Centrum Breda

Voor behandeling, preventie, voorlichting & huidadvies

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie is een vorm van permanente ontharing om ongewenst gezichts- en lichaamshaar te verwijderen. Het is een veilige en effectieve methode om individuele haren te vernietigen door elektrische stroom te gebruiken.

Hoe werkt het?

Tijdens elektrische epilatie wordt een dun naaldje langs de haar in het haarzakje geschoven. Daarna wordt er een klein beetje stroom door de naald geleid. Deze stroom zorgt ervoor dat er warmte wordt ontwikkeld in het haarzakje (follikel), om de haar te vernietigen.
Het is een tijdrovende methode, omdat elk haarzakje afzonderlijk moet worden behandeld. Deze methode is daarom vooral geschikt voor kleinere gebieden, zoals de bovenlip en kin. Wel kunnen er alle kleuren haren, dik of dun mee worden behandeld.
De behandeling kan enigszins gevoelig zijn. Na de behandeling kan er een lichte roodheid en zwelling optreden. Dit verdwijnt vanzelf.

elektrische_epilatie

Veelgestelde vragen over elektrische epilatie

  • Behandeling klein € 45
  • Behandeling middel € 67
  • Behandeling groot € 90

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon. Meerdere sessies zijn vaak nodig om optimale resultaten te bereiken.

Elektrische epilatie bij Huidtherapeutisch Centrum Breda

Wij zijn gespecialiseerd om deze techniek op een veilige en effectieve manier toe te passen. Tijdens een consult wordt er geadviseerd over het aantal benodigde behandelingen, de duur van elke sessie, en de voorbereiding en verzorging voor en na de behandelingen.
Een behandeling wordt door sommige ziektekostenverzekeraars voor een bepaald bedrag vergoed vanuit het aanvullende pakket. Echter is dit vaak alleen wanneer het om ontharen van het gelaat en/of hals gaat bij vrouwen. Ook vragen sommige verzekeraars dan om een verwijzing van een arts. Vraag dit na bij je ziektekostenverzekeraar.

Plan een gratis consult

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren over jouw huid door een huidtherapeut. Bel 076 5201180 of vul het formulier in. Je kunt ook een online afspraak inplannen.

gratis gesprek huidtherapeut breda

Contactformulier

* Verplicht invulveld

Geef je reactie op deze behandeling

Wij waarderen het als je hier je reactie op onze behandeling(en) achterlaat.

Laatste reviews op deze behandeling

Goed

Rated 5,0 out of 5
8 maart 2021

Ik kom al jaren bij Britt voor elektrische epilatie.

Het lukt niet om de haartjes niet terug te laten komen maar ik ben blij met het onderhoud want de haartjes zijn wel dunner geworden gelukkig.

Dotje van Bavel

Alle beoordelingen lezen?

Scroll naar boven