HuidTherapeutisch Centrum Breda

Voor behandeling, preventie, voorlichting & huidadvies

Acnebehandeling

Afhankelijk van de vorm en mate van acne en/of littekens en het eventuele gebruik van medicijnen zullen we een behandeling adviseren en productadvies verstrekken.
Omdat bij iedere acne de toegenomen talgproductie en een verstoring in het verhoorningsproces belangrijke oorzaken zijn, zullen de meeste behandelingen hierop gericht zijn. Dat wil zeggen de talgproductie remmen en de verhoorning verminderen.

Een belangrijke aanvulling op onze behandeling vinden wij het thuisgebruik van producten. De producten bevatten de bekende ingrediënten tegen acne, zoals salicylzuur (talgreducerend) en benzoylperoxide (ontstekingsremmend). Deze zorgen er dus voor dat de hoofdveroorzaker, nl. talg, dusdanig wordt verminderd dat er minder mee-eters en ontstekingen kunnen ontstaan, waardoor de behandelfrequentie vaak omlaag kan.

Een vervelend gevolg van ontstekingen is het ontstaan van littekens. Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden om deze minder zichtbaar te maken, bijvoorbeeld een chemische peel, microneedling of fractionele laser.

 

Plan een gratis consult

gratis gesprek huidtherapeut breda

Laat je vrijblijvend en kosteloos adviseren over jouw huid door een huidtherapeut. Bel 076 5201180 of vul het formulier in.

* Verplicht invulveld

acnebehandeling-breda
acne laten behandelen breda

De behandelingen

Acnebehandeling

Deze behandeling omvat het reinigen van de huid, gevolgd door een scrub/peeling. Daarna zal een dieptereiniging plaatsvinden waarbij comedonen (mee-eters), pustels en papels (ontstekingen) worden verwijderd.

Duur behandeling: 30 minuten
Prijs behandeling: € 51,95

Acnebehandeling inclusief biosulfurmask

Een extra aanvulling is het biosulfermask. Dit diep reinigende masker bevat zwavel, kaolin en bentoniet. Het minimaliseert de overtollige talgproductie en gaat ontstekingen tegen. De verzachtende werking van glycerine zorgt er tevens voor dat de huid gehydrateerd wordt en de barrièrefunctie verbetert waardoor irritatie verminderd.

Duur behandeling: 45 minuten
Prijs behandeling: € 76,95

Easy Phytic Peeling

Deze peeling bevat 4 verschillende zuren: glycolzuur, melkzuur, amandelzuur en fytinezuur.
De peeling beperkt zich tot de bovenste huidlaag en kan als aanvulling op acnetherapie worden ingezet door de comedolytische werking.

Duur behandeling: 30 minuten
Prijs behandeling: € 95,00

Microneedling

Als gevolg van de ontstekingen kunnen er littekentjes ontstaan. Microneedling kan hier een oplossing voor bieden. Door het gebruik van kleine naaldjes die vibreren, worden kleine gaatjes in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. Hiernaast wordt de aanmaak van collageen versneld. De huid zal er gladder en egaler uitzien.

Prijs behandeling: vanaf € 85,00 afhankelijk van de grootte van het gebied.

Geef je reactie op deze behandeling

Wij waarderen het als je hier je reactie op onze behandeling(en) achterlaat.

Laatste reviews op deze behandeling

Microneedling

Rated 5 out of 5
30 augustus 2022

Goede en vooral effectieve microneedling behandeling gehad bij Jitske. Ondanks de roodheid (bij mij gemiddeld 5 dagen), is het resultaat echt super!

Margot

Effectief

Rated 5 out of 5
25 mei 2022

Effectieve no-nonsense behandeling waardoor ik een stuk tevredener ben over mijn huid.

Renee Bastiaansen

Prettige behandelingen

Rated 5 out of 5
23 maart 2021

Al een tijdje onder behandeling en iedere keer weer tevreden! Een ontspannen sfeer waarin je deskundig geholpen wordt!

Amber

Deskundig geholpen

Rated 5 out of 5
3 december 2020

In rustige ontspannen sfeer, professioneel behandeld, erg blij mee.

Sjan

Fijne behandeling

Rated 5 out of 5
28 juni 2020

Erg prettig geholpen met goede resultaten.

Ingrid

Alle beoordelingen lezen?

Scroll naar boven