HuidTherapeutisch Centrum Breda

Voor behandeling, preventie, voorlichting & huidadvies

Huidanalyse met de Observ520

Een effectief behandelplan begint met een huidscan door een huidexpert

Veel huidaandoeningen vinden hun oorsprong in de diepere lagen van de huid en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar aan het huidoppervlak. Om in detail de gezondheid van de diepere huidlagen te analyseren is een huidscan met Observ520 onmisbaar, want dit is moeilijk met alleen het blote oog. Geen aannames, maar inzichten op basis van de werkelijkheid. Een nieuwe wereld die zichtbaar wordt.

Hoe werkt de huidanalyse met de Observ520?

De Observ520 scant de huid met behulp van zes verschillende filters. Hierbij worden 8 foto’s gemaakt die een helder beeld geven van de conditie van elk niveau van de huid. Het maakt het onzichtbare zichtbaar.

Naar aanleiding van deze analyseresultaten kan een effectief behandelplan worden opgesteld en een werkelijk goed productadvies gegeven worden. Voor een gezonde huid.

Waarom een huidanalyse met de Observ520

Naast de mogelijkheid om met de Observ520 het huidtype (droog, normaal, vet en vochtarm) te bepalen, belicht de Observ520 huidscan onder meer:

Je ziet bijvoorbeeld of er sprake is van UV-schade, verstopte poriën, pigmentatiestoornissen, een actieve bloedcirculatie of een hoge talgklierproductie.
Naar aanleiding hiervan ontvang je een gepersonaliseerd verslag van de huid en een doelgericht advies. De foto’s worden opgeslagen in jouw dossier zodat we het resultaat kunnen monitoren.

huidanalyse met de observ520
huidanalyse dag
huidanalyse - huidscan door huidtherapeut breda

Plan een gratis consult

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren over jouw huid door een huidtherapeut. Bel 076 5201180 of vul het formulier in. Je kunt ook een online afspraak inplannen.

gratis gesprek huidtherapeut breda

Contactformulier

* Verplicht invulveld

Geef je reactie op deze behandeling

Wij waarderen het als je hier je reactie op onze behandeling(en) achterlaat.

Laatste reviews op deze behandeling

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste die een beoordeling geeft op deze behandeling.

Alle beoordelingen lezen?

Scroll naar boven