HuidTherapeutisch Centrum Breda

Voor behandeling, preventie, voorlichting & huidadvies

Endermologie

Wat is endermologie?

Endermologie betekent letterlijk ‘door de huid’. Het is een vrijwel pijnloze behandelmethode van huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel.

Met het LPG apparaat wordt de huid via zuiging omhoog gehaald, gemasseerd en op- en afgerold. Door deze beweging voortdurend uit te voeren worden weefselblokkades opgeheven en ontstaat er een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels.

Bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Verhoogde vorming van collageen- en elastinevezels zorgt ervoor dat de huidtonus weer beter wordt.

Endermologie Breda
Endermologie HTC Breda

Toepassingen endermologie

De LPG® Techniek kan voor verschillende behandelingen worden gebruikt:

Klik hier voor meer informatie www.lipomassage.com.

Veelgestelde vragen over endermologie

Per behandeling € 85
Pakket van 10 behandelingen € 765
Pakket van 20 behandelingen € 1.530

Dit is afhankelijk van de indicatie. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en gaat in overleg met de huidtherapeut.

Bij bijvoorbeeld cellulite behandeling wordt minimaal 8 – 15 behandelingen aangeraden, 2x per week. De behandelingen duren 35 minuten per keer.
Bij liposuctie wordt in voorbereiding 5 behandelingen vooraf aangeraden, ná de liposuctie nog 5x.
Bij littekenbehandeling is het afhankelijk van de klacht van het litteken. Hoe oud is het litteken, is er verkleving, is er pijn?

Een LPG pakket bestaat uit een aantal basissessies die in een bepaalde behandelfrequentie, afhankelijk van de indicatie waar u voor komt, worden uitgevoerd. Indien het gewenste resultaat is behaald kan deze worden behouden door vervolgsessies in te plannen (1x per maand), bij wijze van een onderhoudssessie om het resultaat in stand te houden.

Plan een consult

Voordat een behandeling uitgevoerd kan worden, vindt altijd eerst een consultgesprek plaats.
De kosten van dit consultgesprek bedragen € 25,00. Als u na het consultgesprek besluit om een behandeling te starten, worden de kosten van het intakegesprek verrekend met de eerste behandeling.

Laat je adviseren over jouw huid door een huidtherapeut.

gratis gesprek huidtherapeut breda

Contactformulier

* Verplicht invulveld

Geef je reactie op deze behandeling

Wij waarderen het als je hier je reactie op onze behandeling(en) achterlaat.

Laatste reviews op deze behandeling

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
4 maart 2021

De endermologie behandelingen vind ik echt een aanrader!

Mijn lichaam is strakker en mooier geworden. Daarnaast stimuleert de behandeling de doorbloeding en voelt je lichaam ontspannen aan na de behandeling. Tijdens de behandeling kan het op sommige plaatsen van je lichaam, in mijn geval mijn binnenkant been, een beetje gevoelig aanvoelen als het apparaat er overheen gaat, maar dat mag de pret niet drukken want het resultaat is echt fantastisch!

Vooral nu de lente en zomer in zicht zijn, heb ik zin in het dragen van korte broeken en rokjes want mijn benen zijn zichtbaar mooier én cellulitis vrij geworden.

Dankjewel, Jitske en de rest van het professionele team. Ik ben zeer dankbaar en tevreden en ik vind deze behandeling echt een aanrader!

Odette

Alle beoordelingen lezen?

Scroll naar boven