Blog

behandeling cellulite

Cellulite

Deel dit bericht:

Cellulite

Cellulite is een veel voorkomende huidaandoening bij met name vrouwen. Bij cellulite is het onderhuids vet- en bindweefsel niet gelijkmatig verdeelt, waardoor er putjes en deukjes zichtbaar zijn. Dit wordt voornamelijk gezien op de bovenbenen en billen, maar kan ook elders op het lichaam voorkomen.

Oorzaak cellulite

Oorzaken van het ontstaan van cellulite zijn genetische aanleg, inactiviteit, (huid)veroudering en hormonale invloeden. Een huid met cellulite kan daarnaast koud aanvoelen vanwege een lokale verslechterde bloedcirculatie.

LPG® Endermologie bij cellulite


Om cellulite aan te pakken is het verstandig te starten met een aanpassing in het voedings- en sportpatroon. Let op voldoende inname van vitamines en mineralen en zorg voor voldoende nachtrust. Daarnaast biedt endermologie ondersteuning bij het verminderen van cellulite en het egaliseren van het huidoppervlak.
LPG® Endermologie is een intensieve bindweefselmassage, waarbij de doorbloeding wordt bevorderd, de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en het bind- en vetweefsel zich gelijkmatiger gaat verdelen. Dit is zichtbaar en voelbaar. Endermologie wordt in kuurvorm aangeboden, omdat altijd meerdere behandelingen nodig zijn om tot een gewenst resultaat te komen.

Aanvulling op LPG® Endermologie behandelingen bij Cellulite


Om de effectiviteit van endermologie te bevorderen biedt HuidTherapeutisch Centrum Breda een aantal lichaamsproducten van Mesoestetic aan. Het betreft onderstaande producten:

  • Bodyshock Celluxpert: een crèmegel met de actieve bestanddelen cafeïne, Brassica Alba-extract, capsaïcine, Arnica-extract en organisch silicium. Deze zorgen voor versteviging van de huid en het verzachten van de putjes en deukjes.
  • Bodyshock Intensive mist: een spray die voor aanvang van het sporten wordt aangebracht. De actieve bestanddelen, mariadistelextract, cafeïne en Arnica-extract, zorgen voor een warmte sensatie/tintelend gevoel op de aangebrachte zone. Deze reactie zorgt voor een extra stimulatie van de doorbloeding, waar de sportsessie intensiever van wordt.
  • Bodyshock Firm’up: een crème die zorgt voor het verstevigen van de huid. Met actieve bestanddelen als het Afrikaanse Kigelia-extract en de combinatie firmware complex™ wordt een hydratatie en een direct aanspannend effect van de huid gezien. Ideaal voor de slappe huid van de armen, billen en borsten.

Interesse in een endermologie behandelkuur? Maak dan snel gebruik van onze actie:

Wilt u daarnaast meer informatie over de lichaamsproducten van Mesoestetic? Maak dan een afspraak met één van onze huidtherapeuten.

Scroll naar boven