Blog

All calm clinical redness

Colorescience All Calm Clinical Redness Corrector

Deel dit bericht:

In de loop der jaren zijn er veel fabels en feiten ontstaan over huidverzorging en het gebruik van make-up. In de praktijk horen we weleens terug dat mensen graag make-up zouden gebruiken, maar bang zijn dat het een negatieve invloed heeft op de huidconditie of zelfs de huid zal irriteren. Wist je dat er producten bestaan die roodheid en oneffenheden kunnen camoufleren en de huid tegelijkertijd verzorgen? In deze blog leggen we het uit!

Colorescience

Colorescience is een minerale make-up lijn bestaande uit maar liefst 150 verschillende producten. De producten onderscheiden zich van andere make-up producten doordat ze bestaan uit pure mineralen en ingrediënten die de huid intensief verzorgen. Naast het verzorgen van de huid, beschermen de Colorescience producten de huid tegen UV-straling, vrije radicalen en de uitstoot van stoffen in de lucht.

All Calm Clinical Redness Corrector

Dit is een product met een 3- in- 1 formule die roodheid direct neutraliseert. Het verzacht en kalmeert de gevoelige huid en biedt SPF 50-bescherming. Het BioSolace complex draagt bij aan blijvende vermindering van gevoeligheid en roodheid van de huid. Hierdoor zal de huid zich zelfs verbeteren nadat dit product een langere tijd gebruikt wordt.

All Calm Clinical RednessKenmerken van de All Calm Clinical Redness Corrector

  1. Corrigeert: Doordat het product subtiele groene ondertonen bevat neutraliseert het direct de roodheid in de huid.
  2. Beschermt: Minerale SPF 50- bescherming tegen UV-A en UV-B.
  3. Pakt aan: Het BioSolace complex verzacht en kalmeert de huid door blijvende vermindering van gevoeligheid en bescherming tegen roodheid.

Een leuk weetje is dat het product hypoallergeen, niet- comodogeen, parabeen- en glutenvrij is.

Bijzondere ingrediënten:

  • Niacinamide: ook wel vitamine B3, kalmeert de huid en herstelt de barrièrefunctie van  de huid, vermindert roodheid van de huid en couperose en het brengt de talgproductie terug in balans.
  • SymRelief: een krachtige combinatie van gemberextract en bisabolol die de natuurlijke afweer van de huid tegen schadelijke invloeden activeert en de gevoelige huid verkoelt en verzacht.
  • Vitamine E: ondersteunt anti-oxidanten en kalmeert de huid voor en na blootstelling aan UV-straling.
  • MAXnolia: Ingrediënt op basis van magnolia-extract dat roodheid vermindert en de huid  hydrateert.

Hoe gebruik je het?

  1. Gebruik 1 à 2 pompjes en wrijf deze tussen de vingertoppen om te activeren
  2. Smeer uw licht bevochtigde gezicht goed met het product in en zorg voor een gelijkmatige dekking als basis voor uw verdere make-up.

Colorescience All Calm Clinical Redness Corrector is geschikt voor iedereen die last heeft van een huid met roodheid, acne, rosacea en irritatie. Het product is ideaal om te gebruiken na het ondergaan van een huidtherapeutische behandeling zoals lasertherapie of een acne behandeling. Het product zorgt er direct voor dat de huid kalmeert en de roodheid door de behandeling is gecamoufleerd.

Sascha Herwig
HuidTherapeutisch Centrum Breda

Sascha Herwig

 

Scroll naar boven