Blog

Dr. Zein Obagi

Deel dit bericht:

De producten van Zo Skin Health die wij in onze praktijk inzetten en die door veel van onze cliënten dagelijks thuis worden gebruikt zijn ontwikkeld door Dr. Zein Obagi. Maar wie is dit nu eigenlijk en wat is de filosofie achter zijn producten?

Wie is Dr. Zein Obagi?

Dr. Zein Obagi is 71 jaar oud en werkt als dermatoloog in Beverly Hills, Amerika. Hij is daar de marktleider op het gebied van huidverbeterende producten. Zijn producten worden voornamelijk ingezet bij acne, littekens, rimpels, huidverslapping en pigmentverschuivingen, zoals melasma. Dr. Zein Obagi heeft al ruim 20 jaar ervaring met huidverbetering en huidverjonging en in combinatie met wetenschappelijk onderzoek heeft dit geleid tot de huidige producten.

Filosofie ZO Skin Health

De producten zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat iedereen toegang moet hebben tot een gezonde huid. Dit is anders dan de meeste dermatologen, die de huid behandelen vanuit het probleem of de aandoening. De gedachte hierachter is dat wanneer de huid gezond is de problemen of ziektebeelden ook verdwijnen. Een gezonde huid is zacht, heeft volume en een gezonde glans.

De producten bestaan uit hoogwaardige werkstoffen zoals, anti-oxidanten, vitaminen en fruitzuren. Aangezien onze huid een levend orgaan is, heeft deze elke dag verzorging nodig en daarom adviseert Dr. Zein Obagi om de huid elke ochtend en avond te verzorgen.

Wij werken graag met de producten van Dr. Zein Obagi, omdat we veel mooie resultaten kunnen bereiken door de hoeveelheid en kwaliteit van de werkstoffen in de producten. Daarnaast heeft Dr. Obagi bepaalde protocollen samengesteld met producten voor acne, rosacea en huidverslapping. Ook kunnen wij ons goed vinden in de filosofie dat het niet alleen belangrijk is een huidprobleem op te lossen, maar dat de huid in zijn geheel gezond moet zijn, zodat er minder snel huidproblemen kunnen ontstaan.

Mocht je benieuwd zijn wat de producten van Dr. Zein Obagi voor jou kunnen betekenen? Laat het dan weten, we adviseren je graag!

 

Jitske Hoefnagels
HuidTherapeutisch Centrum Breda

Scroll naar boven