Nieuwsbericht

Easy Phen Very Light

Deel dit bericht:

Last van een slapper wordende huid, pigmentvlekken en onregelmatigheden? Met Easy Phen Very Light kunnen wij gevorderde huidveroudering behandelen.

Wanneer de huid veroudert, slapper wordt en pigmentvlekken en onregelmatigheden vertoont, is een combinatiepeeling met fenol en trichloorazijnzuur een goede behandeloptie. Easy Phen Very Light is een peeling die bestaat uit 15% fenol en 8% TCA. Hiermee is het de ‘lichtste’ van de diepe peelings uit deze categorie, maar een stap dieper dan bijvoorbeeld Easy TCA (trichloorazijnzuur).

Door de inwerkdiepte van deze lichte fenol/TCA peeling zal de celdeling in de lederhuid (de dermis) gestimuleerd worden. Hierdoor neemt productie van collageen en elastine toe; de huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid. Door de toename van collageen en elastine zal de stevigheid van de huid toenemen, terwijl de dikte van de dode huidlagen wordt verminderd.
Fenol zorgt hiermee voor structuurverbetering, dus lifting en verstrakking van de huid, terwijl de TCA het huidoppervlakte egaler en gladder maakt.

Deze peeling stimuleert celvernieuwing, collageen- en elastine-aanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich op termijn vernieuwen en verstevigen.

Voor meer informatie betreffende deze behandeling kunt u contact opnemen met onze praktijk.

Scroll naar boven