Nieuwsbericht

wondermiddel retinol

Het wonderbestanddeel retinol, wat doet het nu eigenlijk voor je huid?

Deel dit bericht:

Wetenschappelijk bewezen effect

Retinol is een vorm van vitamine A en is één van de weinige cosmeticabestanddelen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het zichtbaar effect heeft op meerdere tekenen van huidveroudering. Denk hierbij aan het verbeteren van de helderheid en teint van de huid, verzachten van rimpels en expressielijnen en het tegengaan van verlies van elasticiteit van de huid.

Retinol kan in het begin van het gebruik soms irritatie of roodheid veroorzaken, dus het is noodzakelijk op dit op te bouwen. Na het opbouwen van retinol in je huidverzorgingsroutine voor thuis moet je wel even geduld hebben voor zichtbare resultaten. Deze ga je pas zien na minimaal 6 maanden dagelijks gebruik.

Wanneer mag je retinol wel of niet gebruiken?

Retinol mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap en de borstvoedingsperiode. Tevens mag retinol alleen in de avond ingezet worden en moet de huid overdag altijd goed beschermd zijn met een SPF 30 of hoger, omdat Retinol de huid gevoeliger kan maken voor UV-straling.

Anti-aging nachtcrème

Nieuw van Mesoestetic is Skinretin 0,3%, dé anti-aging nachtcrème met de kracht van Retinol!
De combinatie van geavanceerde actieve bestanddelen met 0,3% pure retinol en 0,7% bakuchiol vormt de gouden standaard in het effectief bestrijden van de tekenen van huidveroudering. De effecten van retinol worden in hoge mate versterkt door bakuchiol, een ingrediënt van plantaardige oorsprong dat antioxiderende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen heeft.

Prijs € 88,00

Scroll naar boven