Blog

Mijn favoriete product

Deel dit bericht:

Ojee! Nu moet ik 1 favoriet kiezen, terwijl er best een aantal producten zijn waar ik fan van ben!
Zo vind ik de Hydrafirm van Zo Skin Health echt een heel mooi product. Ook de All calm van Colorescience of de Exfoliating polish van Zo Skin Health vind ik fantastische producten.

Maar als ik er dan toch één moet kiezen, ga ik voor de Exfoliation accelerator.
Dit is een product wat voor bijna iedere huid geschikt is. Het is gebaseerd op glycolzuur en melkzuur en het voornaamste doel van het product is het verwijderen van dode huidcellen. Daarnaast zitten er kalmerende ingrediënten in, zoals Aloe Vera, groene thee en kamille. De zuren kunnen als bijwerking hebben dat je wat gaat schilferen of rood gaat zien, maar door de laatste 3 ingrediënten wordt deze reactie beperkt.

De Exfoliation accelerator is ontwikkeld om huidveroudering te beperken, waar de meeste mensen natuurlijk sowieso al blij van worden, maar het heeft ook een mooi effect op een huid met acne of acnelittekens.
Kortom een product wat echt voor bijna iedere huid iets goeds kan doen!

Britt den Reijer
HuidTherapeutisch Centrum Breda

Britt den Reijer

 

Scroll naar boven