Blog

Easy Phytic Peel van Skintech

Nieuw: Easy Phytic Peel van Skintech

Deel dit bericht:

Nieuw bij het Huidtherapeutisch Centrum Breda: de Easy Phytic Peel van Skintech!

Deze oppervlakkige, ‘slow release’ peeling zorgt voor een stralende huid, zonder downtime (vervelling). De peeling beperkt zich tot de bovenste huidlaag, de epidermis. Echter zorgt het ook voor stimulatie in de dermis, een wat dieper liggende huidlaag.
De peeling bestaat uit de fruitzuren; glycolzuur, melkzuur, amandelzuur en fytinezuur. Door deze combinatie kan de peeling verschillende huidproblemen aanpakken.

De peeling is geschikt voor de huid met eerste tekenen van veroudering zoals zonschade en een doffe teint. Daarnaast heeft de easy phytic peeling een comedolytisch effect. Dit betekent dat het de poriën schoonmaakt en comedonen (mee-eters) afbreekt. Hierdoor kan het ook ingezet worden voor keratosis pilaris, rode bultjes op de armen en/of benen.
Door de 4 verschillende zuren worden huidproblemen effectief aangepakt. Deze zorgen namelijk voor cel vernieuwing en stimulatie.

Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling ondersteund met producten en dient de behandeling een aantal keer herhaald te worden. Een enkele behandeling kost 95 euro, duurt een half uur en kan vanaf nu ingepland worden!

Britt den Reijer

Britt den Reijer
HuidTherapeutisch Centrum Breda

Scroll naar boven