HuidTherapeutisch Centrum Breda

Voor behandeling, preventie, voorlichting & huidadvies

Acnebehandeling Sebacia

Tijdens de Sebacia acnebehandelingen worden kleine gouddeeltjes (Sebacia micropartikels) via de huidporiën in de talgklieren gemasseerd, waarna deze deeltjes met een medische laser worden opgewarmd. De talgklieren worden dermate verwarmt waardoor de activiteit en de grootte wordt verminderd. Het gevolg hiervan is, dat er minder talg wordt geproduceerd.

Tijdens de behandeling wordt alleen een warmtegevoel ervaren wat kort na de behandeling afneemt. Het is een goed alternatief voor orale medicatie of de behandeling met crèmes. Er zijn nagenoeg geen bijwerkingen.

De nieuwste acnetherapie

Wij maken gebruik van de professionele lasersystemen van Dalton Medical.

 

Veel gestelde vragen behandeling Sebacia

Hoe vaak moet ik komen voor de behandelingen?

De behandeling bestaat uit drie sessies die 1 week na elkaar plaatsvinden.
In klinische onderzoeken werd binnen 2-3 maanden na de laatste sessie goede verbetering van de acne gezien.

Hoelang blijven de resultaten behouden?

Het resultaat werkt tot minimaal een halfjaar door, in sommige gevallen tot een jaar. De resultaten kunnen, zoals bij de meeste behandelingen, verschillen van persoon tot persoon.

Wat zijn de risico’s?

Studies hebben aangetoond dat Sebacia micropartikels veilig en efficiënt zijn bij de behandeling van gezichtsacne. Net als bij elke medische- paramedische behandeling kunnen er bijwerkingen optreden en houden verband met het gebruik van de laser. In de praktijk wordt volgens een streng protocol gewerkt. Alle behandelaars in de praktijk hebben een HBO-opleiding huidtherapie afgerond en zijn B.I.G.-geregistreerd. Zij hebben ervaring met het behandelen met laser.

Plan een gratis consult

gratis-consult-huidtherapeut-breda

Laat je vrijblijvend en kostenloos adviseren over jouw huid door een huidtherapeut. Bel 076 5201180 of vul het formulier in.

* Verplicht invulveld

acnebehandeling-sebacia-8cee5c0c

De behandeling

Acnebehandeling Sebacia

Behandeling waarbij kleine gouddeeltjes (Sebacia micropartikels) via de huidporiën in de talgklieren worden gemasseerd. Deze deeltjes worden dan met een medische laser opgewarmd. De talgklieren worden dermate verwarmt waardoor de activiteit en de grootte wordt verminderd met als gevolg dat er minder talg wordt geproduceerd.

Duur behandelingen: 3 sessies van 30-45 minuten per keer.
Prijs behandelingen: € 855,- totaal.

Vergoeding

De acnebehandeling wordt door de meeste zorgverzekeraars voor een bepaald bedrag vergoed vanuit het aanvullende pakket. Echter is dit vaak alleen wanneer het acnetherapie voor het gelaat betreft. Ook vragen sommige zorgverzekeraars dan om een verwijzing van een arts. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar. Producten worden niet vergoed.

Verantwoord behandelen

Wij hechten een groot belang aan het verantwoord werken. In de praktijk wordt volgens een streng protocol gewerkt. Alle behandelaars in de praktijk hebben een HBO-opleiding huidtherapie afgerond en zijn B.I.G.-geregistreerd.

Intakegesprek (consult)

Voor de behandeling is een consult altijd noodzakelijk. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Er zal met u besproken worden welke behandelmogelijkheden en producten het meest geschikt zijn voor uw huid.

Geef je reactie op deze behandeling

Wij waarderen het als je hier je reactie op onze behandeling(en) achterlaat.

Reviews op deze behandeling

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste die een beoordeling geeft.

Scroll naar top